Voor 22:00 besteld volgende werkdag in huis!

Altijd gekoeld bezorgd

Winkelmand

2020 wat een jaar.

Steven zei in januari: "2020 wordt een heel bijzonder jaar!" Hij besefte nog niet hoe hij zijn gelijk zou gaan krijgen. Vol inzetten op de horeca was het plan. Nieuwe klanten erbij en bestaande klanten uitbreiden.
Na 2 maanden 40 klanten bezocht te hebben en het nog niet erg op wilde schieten was daar maart. Ineens dreigde de sluiting van de horeca.
Op zondag 15 maart om half 6 werd onze angst werkelijk. Het gevoel van toen was moeilijk te omschrijven. Machteloosheid komt het meest in de buurt.
De volgende morgen kwamen we op de zaak, er was nagenoeg geen werk. Ja de koelcel moest leeg en een boel zaken moesten geregeld worden. We willen alle mensen die begrip hadden voor onze situatie ontzettend bedanken.

Na die dag van lastige telefoontjes en hier en daar een traan moesten we toch door.
We hebben een webshop en dat kan nog! We gaan ertegen aan !

Wat er toen gebeurde durfden we niet te dromen. De webshop ging draaien, een project waar we al jaren in geloofden ging werken! 3 maanden lang zijn we ontzettend druk geweest. Processen moesten veranderd worden en er moesten mensen bijspringen om alles voor elkaar te krijgen. Werkdagen van 12 uur waren de norm.
De horeca ging weer open en het was een waar gekkenhuis.

Het einde van het jaar en tweede lockdown voelde anders. De motivatie was minder en we hebben er allemaal wel een paar weken doorheen gezeten. Maar we moesten door. De kerst kwam eraan!
Dat hebben we geweten... De kerst was geweldig! Veel uren maar ook een heleboel blije klanten en daar doen we het voor!

We kijken terug op een zeer bijzonder jaar, we willen iedereen die ons geholpen heeft nogmaals enorm bedanken en uiteraard ook al onze klanten die ons erdoorheen geholpen hebben!

We hebben zin in 2021 en gaan er weer vol tegenaan voor jullie!

We wensen jullie namens het meatfish.nl team een fijne jaarwisseling en een bijzonder 2021!