Voor 22:00u besteld morgen in huis!

Altijd gekoeld verzonden

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Côte de boeuf (500 gr)

€ 12,50
Aantal

Direct leverbaar

De Côte de Boeuf is het deel tussen de dunne lende (Entrecote) en de hals van het rund. De Côte de Boeuf wordt ook wel ribstuk of rundersteak genoemd. Dit vlees wordt eerst gerijpt, dit zorgt voor een zachtere en vollere smaak van het vlees. Dit vlees leent zich goed voor bereiding op een barbecue of een grill en is snel klaar.

★ Wordt gerijpt en is daardoor voller en zachter van smaak
★ Ideaal voor op de barbecue of grill

500 gram te weinig maar je wil hem wel aan 1 stuk? Bestel dan het gewenste gewicht en geef dit in de opmerkingen aan!

Cote de Boeuf bereiden op de bbq? De mannen van BBQ-proof maakten met onze côte de boeuf een fantastisch recept! Check 'm hier.

Naast de runder Côte de Boeuf leveren wij ook kalfs Côte de Boeuf; heerlijk zacht vlees met een fijne draad.

Details

De côte de boeuf is het deel tussen de dunne lende (Entrecote) en de hals van het rund. De côte de boeuf wordt ook wel ribstuk of rundersteak genoemd. Dit vlees wordt eerst gerijpt, dit zorgt voor een zachtere en vollere smaak van het vlees. Dit vlees leent zich goed voor bereiding op een barbecue of een grill en is snel klaar.

5 Beoordeling(en) voor "Côte de boeuf (500 gr)"

  1. Favoriet!

    William Meerveld | 04-05-2017

    Meerdere aanbieders getest qua CDB maar mijn voorkeur gaat uit naar deze côte de boeuf van de Dutch Angus. De vetmarmering is echt super. De smaak blijft echt uitzonderlijk goed behouden tijdens de bereiding. Ik heb mijn vaste prik gevonden voor op de Weber!

  2. Amazing

    Frederike Verstappen | 19-04-2017

    Op het scherm was de cdb al om te watertanden we hebben er heerlijk van gegeten en onze familie was onder de indruk van de kwaliteit.

  3. Côte de boeuf

    Dominique van de Wall | 12-11-2016

    Hoe mooi kan een stuk vlees eruit zien! Wat je ziet is wat je krijgt! Op een hoog direct vuur op de bbq gegrild was het lekker smullen! Een aanrader!
    Dominique van de Wall

  4. cote de boeuf op de weber

    Justin | 16-08-2016

    Grandioos. Heb hem na de bezorging op kamertemperatuur laten komen en gegrild op m’n weber (ik ging voor een kerntemperatuur van 63c) Deugdelijk van gesmuld!

  5. Mooi stukje vlees. Voor herhaling vatbaar.

    Ronald | 22-07-2016

    Wat is die Cote de Boeuf toch een lekker en mals stuk vlees! Zelf heb ik het gebruikt voor op de BBQ. Wat peper en zout, even laten rusten en daarna gegeten met een Chimichurri. Heerlijk!

Schrijf een review

Aantal sterren