Voor 22:00u besteld morgen in huis!

Altijd gekoeld verzonden

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Entrecôte Black Angus (180 gr)

€ 7,95
Aantal

Direct leverbaar

Entrecôte is een stuk vlees wat wordt gesneden van de dunne lende. De dunne lende is een spier met ook een randje vet. Dit randje vet blijft aan het vlees zitten en wordt ook behouden tijdens de bereiden. Het vet geeft namelijk veel smaak af. U kunt er wel voor kiezen om het vet er af te snijden na de bereiding van het vlees. Entrecôte heeft meer smaak dan een tournedos omdat het meer dooraderd is met vet. Ook is de entrecôte is iets steviger dan tournedos.

★ Meer smaak door vetdooradering
★ Eén van de lekkerste delen van het Dutch Angus rund
★ Makkelijk en snel te bereiden in pan of grill
★ Hoge kwaliteit
★ Lokaal vlees
★ Optimaal smaakbehoud

In onze webshop vind je ook de Simmentaler entrecôte. Het Simmentaler rund staat bekend om zijn fijne structuur en vetdooradering.

Details

Entrecôte is een stuk vlees wat wordt gesneden van de dunne lende. De dunne lende is een spier met ook een randje vet. Dit randje vet blijft aan het vlees zitten en wordt ook behouden tijdens de bereiden. Het vet geeft namelijk veel smaak af. U kunt er wel voor kiezen om het vet er af te snijden na de bereiding van het vlees. Entrecôte heeft meer smaak dan een tournedos omdat er meer dooraderd zijn met vet, entrecôte is iets steviger dan tournedos. Het vlees van het Black Angus rund onderscheid zich in smaak en structuur van de reguliere entrecôte. Dit heeft te maken met het soort, de voeding en de leefomstandigheden van het rund.

1 Beoordeling(en) voor "Entrecôte Black Angus (180 gr)"

  1. Hoge kwaliteit vlees

    Hendrik Hilferink | 15-09-2017

    Dit vlees is van hoge kwaliteit en erg lekker met een heerlijk sausje.

Schrijf een review

Aantal sterren