€ 12,50 Direct Leverbaar

Goeie Dingen South American Rub van Ralph de Kok

Deze kruiden zijn helemaal te gek! Ik heb getracht een beetje de ‘Zuid Amerika’ beleving te creëren in deze kruiden. Denk een beetje richting de Argentijnse “Gaucho” of wellicht de Chimichurri! Mijn persoonlijke opvatting is altijd geweest dat kruiden een product (in dit geval kip, rund-, lams- of varkensvlees) moeten complementeren, niet overwelmen.

Ik zou iedereen eens willen vragen die mijn youtubekanaal volgt of mijn recepten regelmatig namaakt, om deze kruiden eens te proberen; ik weet zeker dat je het met mij eens gaat zijn!

 

Dit is niet je 'standaard' BBQ rub! Deze kruiden zijn ontwikkeld om er nog meer mee te variëren. Het zoutgehalte in deze rub is extreem laag, want wist je dat in de meeste BBQ rubs tot wel 70% zout zit? Ook de suiker is weggelaten in deze Gaucho stijl BBQ rub! Het mooie is dus dat je vanuit deze startpositie al een geweldige basis hebt om je vlees (vis of groenten) op smaak te maken. En als je wilt kun je van hieruit verder gaan door er bijvoorbeeld wat zout aan toe te voegen, of geef ze een extra boost door er bijvoorbeeld wat chiliflakes of cayenne aan toe te voegen! En weet je wat er gebeurt als je er een snufje komijn aan toevoegt? Dan zit je ineens in Mexico... GOEIE DINGEN!

Deze kruiden zijn waanzinnig op kip en rund, geweldig op varken en lam!


Unieke productcode (UPC)7438212131152
Categorieën Goeie Dingen
Prijs (excl. btw)€ 10,33
Prijs (incl. btw)€ 12,50
BTW hoog (21%)€ 2,17
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aanbevolen producten