€ 12,50 Direct Leverbaar

Goeie Dingen Steak en Burger Rub van Ralph de Kok

Deze kruiden zijn helemaal te gek! Sterker nog, ik ken geen betere…;-) Maar ja, ik heb er dan ook meer dan anderhalf jaar aan gewerkt. Mijn persoonlijke opvatting is altijd geweest dat kruiden een product (in dit geval een mooie steak, biefstuk of hamburger) moeten complementeren, niet overwelmen.

Ik zou iedereen eens willen vragen die mijn youtubekanaal volgt of mijn recepten regelmatig namaakt, om deze kruiden eens te proberen; ik weet zeker dat je het met mij eens gaat zijn: Deze kruiden zijn de beste die je ooit op een goed stukje rundvlees gegeten hebt! Perfect op alle steaks en fantastisch als je jouw eigen hamburgers (gehakt) wil kruiden! GOEIE DINGEN!


Unieke productcode (UPC)7438212131145
Categorieën Goeie Dingen
Prijs (excl. btw)€ 10,33
Prijs (incl. btw)€ 12,50
BTW hoog (21%)€ 2,17
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aanbevolen producten