Voor 22:00u besteld morgen in huis!

Altijd gekoeld verzonden

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Kabeljauwhaas (180 gr)

€ 5,50
Aantal

Direct leverbaar

Deze kabeljauw wordt dagelijks aangevoerd vanuit de visafslag. Onze inkoop gaat rechtstreeks via de afslag waardoor wij de vers gevangen vis dezelfde dag nog kunnen verkopen en verzenden. De 'haas' van de kabeljauw is het stevigste deel van de rug van de kabeljauw. De haas is populair omdat de structuur steviger is dan het staartstuk. Dit maakt dat de haas goed geschikt is voor zowel bereidingen in de pan, als in de oven. De smaak van de kabeljauw leent zich goed om te combineren met de meest uiteenlopende smaken. Dit alles maakt kabeljauw tot een populaire en veelzijdige witvis.  

★ Dagelijks vers van de afslag
★ Geliefde smaak
★ Lekker met een saus
★ Gezonde keuze

Heb je liever het staartstuk van de kabeljauw? Kies dan voor deze kabeljauwfilet!

Details

Deze kabeljauw wordt dagelijks aangevoerd vanuit de visafslag. Onze inkoop gaat rechtstreeks via de afslag waardoor wij de vers gevangen vis dezelfde dag nog kunnen verkopen en verzenden. De 'haas' van de kabeljauw is het stevigste deel van de rug van de kabeljauw. De haas is populair omdat de structuur steviger is dan het staartstuk. Dit maakt dat de haas goed geschikt is voor zowel bereidingen in de pan, als in de oven. De smaak van de kabeljauw leent zich goed om te combineren met de meest uiteenlopende smaken. Dit alles maakt kabeljauw tot een populaire en veelzijdige witvis.

★ Dagelijks vers van de afslag
★ Geliefde smaak
★ Lekker met een saus
★ Gezonde keuze

Heb je liever het staartstuk van de kabeljauw? Kies dan voor deze kabeljauwfilet!

1 Beoordeling(en) voor "Kabeljauwhaas (180 gr)"

  1. Hmmmmmm

    Veerle Gerritsma | 12-06-2017

    Wat hebben wij heerlijk gegeten van dit stukje kabeljauw. Echt heel erg vers, wat een kwaliteit en nette verpakking/levering!

Schrijf een review

Aantal sterren