Vandaag besteld volgende werkdag in huis!

Altijd gekoeld bezorgd!

Bestelinformatie

Wij verwachten, zoals gebruikelijk, een grote drukte. Om alles in goede banen te leiden kunt u uiterlijk op woensdag 21 december tot 21:00 uur uw bestelling plaatsen, als u de bestelling thuisbezorgd wilt hebben.

De bestellingen worden dan uiterlijk vrijdag overgedragen aan Trunkrs.

Het is mogelijk om uw bestelling op 24 december af te halen. Als u uw bestelling ophaalt in Bunschoten kunt u bestellen tot vrijdag avond 18:00 uur.


Verzendinformatie

Onze verzendpartner (Trunkrs) werkt vanaf 21 november tot 31 december met een nieuwe methode om de pakketten te verzenden in deze drukke periode. Dit heeft ook gevolgen voor uw bestelling. We gaan het u kort uitleggen om het zo duidelijk mogelijk voor u te krijgen.

Trunkrs gaat werken met drie verschillende tijdsvakken.

Op de door u geselecteerde afleverdatum van 17:00 uur tot 22:00 uur, 11:00 uur tot 15:00 uur en 17:00 uur tot 22:00 uur de volgende dag. Trunkrs deelt dit zelf in en wij hebben hier dan helaas ook geen invloed op. Dit is afhankelijk van de drukte bij Trunkrs. Trunkrs geeft aan dat ze altijd streven naar de originele afleverdatum maar dat dit niet altijd haalbaar zal zijn.

Welke invloed heeft dit op uw verzending?

Op uw afleverdatum krijgt u in de loop van de middag een Track en Trace code hier ziet u direct in welk tijdvak uw bestelling is ingedeeld. Dit kan dus zijn:

  • Dezelfde avond tussen 17:00 uur en 22:00 uur
  • De volgende dag tussen 11:00 uur en 15:00 uur
  • De volgende avond tussen 17:00 uur en 22:00 uur

Daarnaast gaat Trunkrs ook op 4 zaterdagen bestellingen bezorgen. Dit zijn de zaterdagen 26 november, 3, 17 en 24 december. Op deze zaterdagen worden bestellingen die vrijdag niet bezorgd zijn alsnog bezorgd.

Mocht uw bestelling doorgezet worden naar de volgende dag worden de bestellingen koel opgeslagen bij Trunkrs.
Houd bij uw bestelling dus rekening met eventueel een dag vertraging bij het bezorgen.


Meat Fish Pickup Party

Na 2 jaar corona gaan we er dit jaar echt weer een feestje van maken. U kunt uw bestelling ophalen tussen 12:00 uur en 16:00 uur. Dit jaar verzorgen we weer een hapje en drankje.

De Pickup Party vindt plaats op zaterdag 24 december vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur, op Haringweg 24B in Bunschoten.

Om het ophalen van bestellingen zo snel mogelijk te laten verlopen vragen wij u om uw ordernummer paraat te hebben. Dit nummer vindt u, in de bevestiging van uw bestelling.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen:

info@meatfish.nl

Of bel voor dringende zaken 033 737 04 70