€ 14,95
Direct Leverbaar
Dik gezaagde stukken ossenstaart. Door de combinatie van bot en vlees komen de beste smaken van de koe samen. Dit komt door de combinatie van spier- en staartweefsel. Ossenstaart wordt veel gebruikt om soep van te trekken, deze geeft namelijk de perfecte smaak af voor een goede bouillon. De ossenstaart kan ook gebruikt worden voor stoofschotels om net even wat meer smaak te geven.
★ Ideaal voor soepen en stoofschotels
★ Vol van smaak
Unieke productcode (UPC) | 7438212110171 -1883 |
---|---|
Categorieën | Rundvlees |
Prijs (excl. btw) | € 13,72 |
Prijs (incl. btw) | € 14,95 |
BTW laag (9%) | € 1,23 |
Beschikbaarheid | Beschikbaar |
Varkenspoulet (500 gr)
Varkenspoulet zijn kleine stukjes mals en mager varkenssvlees. I…
Lamspoulet (500 gr)
Lamspoulet zijn kleine stukjes mals en mager lamsvlees. Ideaal v…
Stoofvlees (500 gr)
Stoofvlees wordt voornamelijk gebruikt voor goulash, hachee &…