Vandaag besteld volgende werkdag in huis!

Altijd gekoeld bezorgd!

Steven van Diermen is de oprichter van Meat Fish. Met ruim vijftien jaar ervaring in de vlees- en visbranche, in 2013 begonnen als horecagroothandel.

Met de Meat Fish Webshop wil hij ook de particulier tegemoet komen!

‘Tussen de zee, het land en uw bord zitten vaak veel onnodige tussenstations. Hierdoor betaalt de particulier doorgaans te veel geld voor kwaliteitsproducten. Meat Fish maakt het mogelijk om voor een eerlijke prijs topkwaliteit in huis te halen, mede omdat wij onze producten rechtstreeks inkopen.

Naar draagkracht houden we het transport in eigen beheer. Hiermee kunnen we ook de kwaliteit en versheid van de producten optimaal garanderen.’

Steven richt zich voornamelijk op de in- en verkoop, het persoonlijk contact en advies. Ook zorgt Steven er persoonlijk voor dat uw bestelling met zorg wordt behandeld en gecontroleerd, voordat deze bij u wordt bezorgd.

‘Ik geniet van alle werkzaamheden die ik doe. Een tevreden klant is voor mij de grootste winst.’

Kwaliteit staat voorop in het concept van Meat Fish. Wij zijn toegewijd in het tevreden houden van onze klanten. Over het algemeen werken wij alleen met dagverse producten. Geen voorraden, volle vitrines en distributiecentra. Dus geen onnodige kosten en gegarandeerd vers!

Wij waarderen het vlees en de vis zoals ze oorspronkelijk zijn bedoeld, puur natuur! Wij streven er dan ook naar om alleen producten te verkopen zonder geur, kleur- en/of smaakstoffen. Ook het injecteren met water en/of eiwitten zullen wij vermijden in het aanbod van onze producten.

Wij werken doorgaans niet met tussenhandelaren, fabrieken die producten lang opslaan, inkoopcombinaties en externe transporteurs. Al deze schakels zorgen ervoor dat er teveel tijd (vermindering versheid/kwaliteit) en geld tussen zit.

‘Mijn droom is om heel Nederland te voorzien van onze vlees- en visproducten!’

Met vriendelijke groet,

Steven van Diermen