€ 13,50
Direct Leverbaar
Het meest malse stuk vlees om te stoven. Prachtig rood vlees met een vetrandje wat zorgt voor extra smaak. Na lang stoven krijg je het bekende 'draadjesvlees'. Aan te raden is om het vet te behouden tijdens de bereiding van het vlees, dit zorgt voor extra smaak. Achteraf kunt u het vet altijd nog verwijderen.
★ Draadjesvlees zoals vroeger
★ Ideaal om te stoven
★ Heerlijk mals
Wij hebben nu ook Black Angus riblappen in de webshop. Deze hebben door de levensomstandigheden van het rund een onderscheidende smaak en structuur.
Unieke productcode (UPC) | 7438212098042 -37 |
---|---|
Categorieën | Rundvlees |
Prijs (excl. btw) | € 12,39 |
Prijs (incl. btw) | € 13,50 |
BTW laag (9%) | € 1,11 |
Beschikbaarheid | Beschikbaar |
Procureurlappen (750 gr)
Procureurlappen zijn afgesneden van de procureur oftewel het nek…
Hamlappen (750 gr)
Hamlappen zijn afkomstig van de achterham van het varken. De ham…
Riblappen Black Angus (750 gr)
Het meest malse stuk vlees om te stoven. Prachtig rood vlees met…
Sucadelappen (750 gr)
Sucadelappen zijn geschikt om te stoven, sudderen of even kort t…
Bieflap (150 gr)
De bieflap is een mals en mager stukje rundvlees gesneden in lap…