€ 14,50 Direct Leverbaar

Het meest malse stuk vlees om te stoven. Prachtig rood vlees met een vetrandje wat zorgt voor extra smaak. Na lang stoven krijg je het bekende 'draadjesvlees'. Aan te raden is om het vet te behouden tijdens de bereiding van het vlees, dit zorgt voor extra smaak. Achteraf kun je het vet altijd nog verwijderen.

★ Mals Black Angus vlees
★ Ideaal om te stoven
★ Maakt het lekkerste draadjesvlees
★ Hoge kwaliteit
★ Lokaal vlees
★ Optimaal smaakbehoud

Naast de Black Angus riblappen, vind je ook runderriblappen in onze webshop!


Unieke productcode (UPC)7438212098035 -1420
Categorieën Black Angus
Prijs (excl. btw)€ 13,30
Prijs (incl. btw)€ 14,50
BTW laag (9%)€ 1,20
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aanbevolen producten