Stoofvlees wordt voornamelijk gebruikt voor goulash, hachee & stoofpotjes. Stoofvlees hoort niet mager te zijn, het vet heeft namelijk een grote invloed op de smaak van het vlees. Dit stoofvlees bestaat uit twee soorten vlees, namelijk: runderborst & riblappen. Door het combineren van vettere en minder vettere delen van het vlees komt er een mooie smaak & vetbalans tot stand. Beide soorten vlees hebben een hoog bindweefselgehalte, hierdoor zijn ze ideaal om te stoven.
Stoofvlees is op zijn best na een bereidingstijd van 2.5 tot 3 uur. Stoofvlees kan je goed klaarmaken door de pan op laag vuur op te laten staan met de deksel erop.
★ Ideaal voor goulash, hachee & stoofpotjes.
★ Mooi gemarmerd runderpoulet
★ Stoofvlees is op zijn best na een bereidingstijd van 2.5 tot 3 uur.
Unieke productcode (UPC) | 7438212122174 -23 |
---|---|
Categorieën | Rundvlees |
Prijs (excl. btw) | € 7,29 |
Prijs (incl. btw) | € 7,95 |
BTW laag (9%) | € 0,66 |
Beschikbaarheid | Beschikbaar |