€ 7,95 Direct Leverbaar

Stoofvlees wordt voornamelijk gebruikt voor goulash, hachee & stoofpotjes. Stoofvlees hoort niet mager te zijn, het vet heeft namelijk een grote invloed op de smaak van het vlees. Dit stoofvlees bestaat uit twee soorten vlees, namelijk: runderborst & riblappen. Door het combineren van vettere en minder vettere delen van het vlees komt er een mooie smaak & vetbalans tot stand. Beide soorten vlees hebben een hoog bindweefselgehalte, hierdoor zijn ze ideaal om te stoven. 

Stoofvlees is op zijn best na een bereidingstijd van 2.5 tot 3 uur. Stoofvlees kan je goed klaarmaken door de pan op laag vuur op te laten staan met de deksel erop.

★ Ideaal voor goulash, hachee & stoofpotjes.
★ Mooi gemarmerd runderpoulet
★ Stoofvlees is op zijn best na een bereidingstijd van 2.5 tot 3 uur.


Unieke productcode (UPC)7438212122174 -23
Categorieën Rundvlees
Prijs (excl. btw)€ 7,29
Prijs (incl. btw)€ 7,95
BTW laag (9%)€ 0,66
Beschikbaarheid Beschikbaar