Voor 22:00 besteld volgende werkdag in huis!

Altijd gekoeld bezorgd

Winkelmand

Voor welk tijdstip moet ik een bestelling plaatsen, als ik het de volgende dag in huis wil hebben?
Als u uw bestelling plaatst voor 22:00 uur, dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Binnen het postcodegebied wordt uw bestelling gratis bezorgd, door onze eigen chauffeurs, tussen 14.00-17.00 uur. Buiten het postcodegebied wordt uw bestelling verzonden via red je pakketje. Deze bezorgdienst werkt met een avondnetwerk dus zal uw bestelling tussen 18:00-22:00 uur bezorgd worden. 

Waar wordt mijn bestelling afgeleverd als ik niet thuis?
Indien u niet thuis bent, zal onze chauffeur altijd een passende oplossing zoeken voor de situatie. Dit zal vaak betekenen dat u door de chauffeur gebeld wordt of het pakket bij de buren zal worden afgeleverd. Dat is ook de reden waarom wij uw telefoonnummer opvragen tijdens het bestelproces. Wij kunnen u dan bereiken als er iets afwijkt omtrent uw bestelling. 

Maakt u gebruik van de avondbezorging zal de chauffeur het bij u thuis of bij de buren proberen te bezorgen. Wel vragen wij u om te proberen thuis te zijn binnen het tijdsslot.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Het is mogelijk uw bestelling te annuleren tot 22:00 uur de dag voor uw afgesproken leverdag. U kunt de annulering doorgeven via: info@meatfish.nl.

Ik weet niet hoe ik kan bestellen, kunnen jullie mij helpen?
Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend hoe een webshop werkt. Indien u hulp nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling, kunt u ons bellen op 033-7370470. Wij zullen u dan telefonisch ondersteunen.

Wat betaal ik aan verzendkosten?
Binnen een bepaald postcode gebied is de verzending gratis! Daarbuiten zijn er verschillende postcodegebieden verschillende verzendkosten. https://www.meatfish.nl/postcodegebieden

Kan ik jullie bellen?
Over niet-dringende zaken kunt u mailen naar: info@meatfish.nl. Uw vraag wordt dan zo snel mogelijk beantwoord. Wij bieden de garantie dat u altijd binnen twaalf uur antwoord krijgt. Wilt u direct antwoord? Bel naar 033-7370470.

Vragen en/of opmerkingen?
Heeft u vragen en/of opmerkingen? Dat horen wij graag van u. U kunt uw vraag of opmerking mailen naar info@meatfish.nl of kunt u bellen naar 033-7370470.

Hebben jullie een klantenservice?
U kunt ons altijd bereiken via info@meatfish.nl of op 033-7370470.

Hoe worden de producten verzonden?
Alle bestellingen worden verpakt in een doos met een gelpack, deze gelpack zorgt ervoor dat de producten zeker 10 uur koel blijven.

Hoe lang kan ik vers- en vriesproducten bewaren?
Verse vlees- en visproducten zijn minimaal vier dagen houdbaar na de productiedatum. Al onze producten worden geëtiketteerd. Op dat etiket kunt u onder andere de productie- en houdbaarheidsdatum vinden. Als u onze verse producten direct invriest in de vacuümverpakking, kunt u deze tenminste twaalf maanden bewaren.

Het vlees is verkleurd, hoe komt dit?
Vlees heeft van nature een dieprode kleur. Deze kleur is afkomstig van de stof hemoglobine. Dit is een stof in de weefsels van het vlees. Onze producten worden vacuüm geleverd. Door het ontnemen van zuurstof aan de verpakking kan het rode vlees bruin uitslaan. Dit proces is volledig natuurlijk. Zodra u het vlees uit de verpakking haalt, herstelt het vlees zich en wordt het weer rood door de blootstelling aan zuurstof.
Dit proces van verkleuring bewijst dat wij geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen aan het vlees toevoegen.

Zijn de productprijzen per kilo of per stuk?
In het bijschrift van het product ziet u de eenheid waarin u het product kunt bestellen. De aangegeven prijs is de prijs per eenheid.

Waarom worden alle producten vacuüm geleverd?
Onze vlees- en visproducten worden vers afgesneden en vervolgens vacuüm verpakt. Met deze manier van verpakken wordt alle lucht (zuurstof) uit de verpakking gehaald.
- Het vlees of de vis blijft langer vers
- De vleessappen blijven behouden
- De verpakking is compact en daarom makkelijk op te bergen in de koelkast of vriezer
- Geen geuren door luchtdichte verpakking
- Als u het verse product invriest, droogt het product niet uit

Waarom moet ik mijn telefoonnummer invoeren?
Uw telefoonnummer gebruiken wij uitsluitend als er iets afwijkt omtrent uw bestelling. Hierover willen wij graag telefonisch contact hebben, zodat wij een goede service kunnen leveren en/of een passende oplossing kunnen vinden. Wij zullen uw telefoonnummer nooit gebruiken voor commerciële doeleinden en/of delen met een derde partij.