Vandaag besteld volgende werkdag in huis!

Altijd gekoeld bezorgd!

Misschien is verzending wel onze grootste uitdaging. Hoe krijgen wij onze verse producten in goede conditie bij de klant? Wij hebben door de jaren heen heel wat verschillende manieren geprobeerd. Van zelf bezorgen tot onze huidige verzender Trunkrs. Hier lees je wat er gebeurd op het moment dat jij een bestelling hebt geplaatst

Op het moment dat jij de bevestiging in de mail krijgt begint bij ons de printer te draaien. De bestellingen worden gesorteerd per leverdag. Als jouw bestelling de volgende dag geleverd gaat worden, gaan wij aan het werk voor jouw bestelling. Dit doen we dan pas zodat jouw bestelling écht vers is. Op de ochtend dat jouw bestelling geleverd wordt, worden de bestelde artikelen indien nodig gesneden en gevacumeerd. Eventuele andere producten worden erbij gepakt.

Vervolgens wordt dat ingepakt in onze dozen. Ook gaan er 2 gelmatten in de doos. Rond 9:30 worden de pakketten opgehaald door Trunkrs. De pakketten worden vervolgens tussen 17.00 uur en 22.00 uur uitgereden!

Je kan vanaf 16:00 uur op jouw aflever dag via de track & tracé zien hoe laat jouw pakket komt. Bij Trunkrs worden de bestellingen gesorteerd per route en uitgereden. We hebben met Trunkrs goede afspraken gemaakt en de chauffeurs dragen extra zorg voor onze pakketten. Als je niet thuis bent wordt er naar een oplossing gezocht. Daardoor hebben wij een afleverpercentage van 99%.

Ook verzending in Vlaanderen is mogelijk. Hier wordt hetzelfde systeem voor gebruikt als in Nederland.