Voor 22:00u besteld morgen in huis!

Altijd gekoeld verzonden

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Rundermuis (1 kg)

€ 17,50
Aantal

Direct leverbaar

Rundermuis zonder vliezen en bijgesneden, de rundermuis is licht gemarmerd wat zorgt voor nog meer smaak. Je kunt dit product goed braden, grillen en stoven. Dit stuk vlees wordt voornamelijk rood gegeten. In de volksmond noemt men dit rosbief (rauw), ook kan hier carpaccio van gemaakt worden. Gebruik bij de bereiding van de rundermuis een thermometer waarbij de kerntemperatuur gemeten kan worden. Als dit product te lang wordt gegaard wordt deze taai. Of kies er voor om te stoven!

★ Super smaakvol
★ Snijd zelf de lekkerste carpaccio of rosbief
★ Ook heerlijk voor op de barbecue!Wij leveren ook mooie stukken Black Angus rundermuis en kalfsmuis!

Details

Rundermuis zonder vliezen en bijgesneden, de rundermuis is licht gemarmerd wat zorgt voor nog meer smaak. Je kunt dit product goed braden, grillen en stoven. Dit stuk vlees wordt voornamelijk rood gegeten. In de volksmond noemt men dit rosbief (rauw), ook kan hier carpaccio van gemaakt worden. Gebruik bij de bereiden van dit stuk een thermometer waarbij de kerntemperatuur gemeten kan worden. Als dit product te lang wordt gegaard wordt deze taai. Of kies er voor om te stoven!

★ Super smaakvol
★ Snijd zelf de lekkerste carpaccio of rosbief
★ Ook heerlijk voor op de barbecue!

1 Beoordeling(en) voor "Rundermuis (1 kg)"

  1. Carpaccio

    Sacha de Vries | 20-04-2017

    Wij hebben zelf carpaccio gesneden van deze rundermuis. Wat een smaak en botermalse structuur, nog nooit zo lekkere carpaccio gegeten!!!

Schrijf een review

Aantal sterren