€ 37,50 Direct Leverbaar

Goeie Dingen Kruidenpakket van Ralph de Kok

Deze kruiden zijn helemaal te gek! Sterker nog, ik ken geen betere…;-) Maar ja, ik heb er dan ook meer dan anderhalf jaar aan gewerkt. Mijn persoonlijke opvatting is altijd geweest dat kruiden een product moeten complementeren, niet overwelmen.

Ik zou iedereen eens willen vragen die mijn youtubekanaal volgt of mijn recepten regelmatig namaakt, om deze kruiden eens te proberen; ik weet zeker dat je het met mij eens gaat zijn: Deze kruiden zijn de beste die je ooit op een goed stukje vlees gegeten hebt!

 

Oja, de Steak en burger rub werkt eigenlijk andersom, een soort 'reverse rub'...! Het werkt het mooiste als je deze kruiden pas ná het grillen van je steak eroverheen strooit! Laat hem dan eventjes rusten onder een stukje aluminiumfolie (losjes). Dan moet je eens opletten wat er gebeurt 🙂


Unieke productcode (UPC)7438212131169
Categorieën Goeie Dingen
Prijs (excl. btw)€ 30,99
Prijs (incl. btw)€ 37,50
BTW hoog (21%)€ 6,51
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aanbevolen producten